Pakastimessa oli vielä viime kesäisiä omanpihan kirsikoita,
joten tuumasta toimeen.
Hyvää teki mieli ja hyvää myös tein..... ;O)
Jostain blogista olen napannut joskus ohjeen, nyt vasta kokeilin.
Valitettavasti vain tuo uunin pahalainen...
En taas muistanut, että noiden paistoaikojen kanssa pitää olla tarkkana.... Tämä hyväkäs kun polttaa...
5 minuuttia ennen ns. "määräaikaa" ja reunat oli jo ikävän tummat....Vaan ei onneksi vielä makua pahentanut.
2 kuppia jauhoja
1 kuppi sokeria
3/4 kuppia voita/margariinia
1 kuppi sokeria
3/4 kuppia voita/margariinia
Sekoitetaan
Ota sivuun yksi kupillinen murutaikinaa
Lisää loppuosaan:
1 tl leivinjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 kuppi maitoa
2 munaa
1 tl leivinjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 kuppi maitoa
2 munaa
Levitä taikina voideltuun vuokaan ja asettele päälle raparperit/omenanlohkot/mustikat/kirsikat tms.
Murustele päälle sivuun otettu kupillinen taikinaa.
Paista 200 asteessa noin 45 min."
Omassa muunnoksessa: En ottanut murustelutaikinaa ja lisäsin tuohon päälle vaniljakreemijauheesta valmistetun massan.
Omassa muunnoksessa: En ottanut murustelutaikinaa ja lisäsin tuohon päälle vaniljakreemijauheesta valmistetun massan.
Kommentit
Lähetä kommentti