Uudet työkengätVähänkö nolotti painellessani tuolla ulkona lyhythihainen paita päällä, viluisen näköisten ihmisten joukossa, jotka olivat vetäneet päälleen jos jonkinmoista takkia tai jakkua lämmikkeeksi.

Mutta kun mulla on kuuma, enkä nyt vaan voi sille mitään.
Syksy siitä kai taas vääjäämättä on tulollaan ja näyttäisi ehkä fiksulta pukea lämmin huivi harteille tai sukat jalkaan.
Mutta minkäs teet, kun on syntymälahjana perinyt nämä "lämpögeenit", että melkein talvipakkasillakin tunkee kulkemaan sukitta...... :O(

Kävin sitten tämän päivän kunniaksi ostamassa uudet työkengät.
Ja hups vaan..... ne ovatkin PUNAISET!!!
Minullehan tuo punainen väri omassa pukeutumisessani on "punainen vaate"..... ;O)
Eli ei päälle mistään hinnasta.
Mutta jokin naksahti, päästä se naksahdus kai kuului.... Ja pahemman kerran kun silmät kenkäkaupan hyllyssä nämä kaunokaiset kohtasi.
Ja kuinka ollakaan, ne mukanani kaupasta myös poistuin.


Joinakin päivinä sitä vaan istuu peilin edessä, katselee omia ilmeitään ja miettii, että kyllä sitä tarvii minun olla vittumainen ihminen, kun kaikkea omistusta aina tapahtuu, niinkuin tämä kotiin tunkeutuminenkin.

Kommentit

 1. Siis VAU, ihanat kengät. Mistä ostit? tahtoo kanssa tuollaiset.
  On ikävää kun Salon seudullakin on alkanut liikkua jos jonkinlaista hiipparia, ja kaikkea ikävää sattuu melkein joka päivä.

  VastaaPoista
 2. Juu näm vei jostain syystä heti mennessään.... ;O) Ihan tästä paikallisesta, olisko Kenkäsoppi nimeltään ja mun mielstä näiden pitäis olla kotimaiset, ellen ihan väärässä ole. 37,50 egee.

  VastaaPoista
 3. Mahtavan ihanat kengät. Minulla pitää vaan olla takanankin lenkki, muute ei pysy jalassa.

  Voi hurjaa, miten sulle aina tapahtuu kaikenlaista kamalaa ???

  VastaaPoista

Lähetä kommentti